Huvitavamaks läheb! Üle-euroopaline roheliste surve töötab: kui Euroopa Komisjon ei suuda glüfosaadi osas kõigile vastuvõetavat kompromissi kokku panna, saab glüfosaadi kasutusluba 30. juunil läbi ning järgneb kuni aastane poodidest ärakorjamise periood! Komisjon jättis (esialgu) kasutamata Euroopa Parlamendi pakutud kompromisside kompromissi - pikendada luba 7 aastaks koos oluliste kasutuspiirangutega.... ja püüdis asja lahendada jõupositsioonilt ning kukkus läbi.

Eestil avaneb nüüd võimalus Euroopas ilma teha ja esimesena glüfosaat keelata ning võtta suund EL mahemajanduse keskuseks saamisele!

Kui mahemajanduse suund on sinu jaoks oluline, siis kutsume sind liituma Erakond Eestimaa Rohelised ridadega või Noorte Rohelistega!

Küsimused erakonna kohta: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.

Noorte Roheliste info: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud.